Eftersom jag är på diet och jag främst har fisk och kyckling, måste jag avsluta mina måltider med en sida tallriken. Och, jag säger er, jag börjar bli trött på sallader. Fisk med sallad, kyckling med sallad, allt med sallad. Så jag bläddrade runt: Internet, böcker, etc, och jag hittade denna sunda recept baserade på sparris (som ni kanske vet, sparris är diuretika;). Du behöver inte nämna att detta är också en perfekt appetitive maträtt!
Ingredienser (3-4 px)
- 13 skivor sandwichbröd
- 39 enheter av grön sparris
- 1 ägg
- 15 ml vinäger
- 0,5 dl solrosolja
- En nypa salt
Elaboration
Låt oss börja med sandwich bröd. Du kan redan köpa skorpa mindre bröd, men eftersom det är dyrare att du kan ta bort skorpan och hålla den för att göra gazpacho, till exempel. Ta en rulle och mosa varje brödskiva.

Bryt ägget i en behållaren. Tillsätt solrosolja, vinäger och nypa på salt. Nu sätter mixern på botten av krukan och slå på den. Rör inte mixern tills alla ingredienser blandas och blandningen börjar att emulgera. På denna punkt kan du höja mixern lite och flytta den upp och ner 5 gånger. Det är en mycket viktig sak att undvika att ha en flytande majonnäs.



När detta är gjort halvera dem och de är redo att äta!
Njut av er Spanska Kitchenetters!
Font: Isasaweis
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar