Idag är vårt mål och vi kommer att laga grundläggande ingredienser i en välsmakande trevligt sätt.
Ingredienser (2 personer)

- 500 gr av potatis
- 60 gr av chorizo
- 50 gr av bacon
- 1 sked av paprika
- 2 ägg
Elaboration
Först av allt, skala potatis, skär dem i bitar och koka i 15 minuter tills de mjuknar.


Lägg den åt sidan och låt oss gå till nästa steg.
Eftersom chorizo är för fet jag rekommenderar att använda en plastskärbräda istället för en av trä för att skära produkten på den. I annat fall kan plikt för rengöring vara lite tråkigt.
Skär en fin bit chorizo och genast skära den. Nu , gör samma sak med bacon . Denna gång ( som jag gjorde med getost , äpple och bacon aptitretare ) köpte jag den redan skurit i små remsor så jag sparade ett steg ;)

När du ser chorizo har fått en gyllene utseende , tillsätt paprika och blanda i 1-2 minuter.

Lämna inte blandningen i pannan för länge eller paprika fastnar i pannan och kommer att få bränd. Genast efter 1 minut, tillsätt krossade potatisen och blanda tills paprika ger den röda färgen till potatisen.

I en annan pannan stek 2 ägg avskiljbar.

Visa mögel i plattan du ska servera maten. Fyll den på halva vägen. Sätt metallringen bort och krona potatiskaka med ett ägg på toppen.

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar