Jag tror att de är perfekta att springa ifrån dessa ofta används kako , kex, teacakes osv . Det är ett originell dessert att erbjuda dina gäster. Dessutom är plockmat min favorit eftersom ingen störs av andra mat ;-)
Ingredienser (10 enheter)

- 10 rå
- 100 gr choklad
- 30 gr mandel
- 1 ägg
- Florsocker
Elaboration
Först av allt gör vi fyllningen. Ta tag i mandel och låt oss krossa dem. Du kan göra det på så många olika sätt från att använda en kaffekvarn eller till och med händerna för att bryta dem. Dock använder jag en mycket katalanska/spanska verktyg: mortel ( jag personligen använder den vid allioli).


Töm choklad och mandel i samma behållare och blanda ihop.

Förbered rån i långpanna. Placera dem på bakplåtspapper för att förhindra dem att fastna. Nu, med en liten sked, tillsätt en matsked av choklad och mandlar blandningen som vi har tidigare gjord. Vik rån och tryck på kanterna med en gaffel för att förhindra utbredning. Detta steg är mycket viktigt. Se till att de är ordentligt stängda.


Slutligen, strö over mycket florsocker och de är redo att smaka!
Hoppas du gillade den här nya recept :-)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar